Розе вино во лименка е новиот американски вински хит

Старт-ап компанијата „Bev” од Лос Анџелес, Калифорнија го промовираше свеото розе вино во лименка, коешто според основачот Аликс Пибоди, е наменето првенствено за припадничките од понежниот пол. Неодамна во стартапот …

Розе вино во лименка е новиот американски вински хит Прочитај повеќе