Две шишиња вино од 17 век пронајдени на дното на Балтичкото море

Две шишиња вино од 17 век се откриени на дното од германското крајбрежје на Балтичкото море. Почетната цена за двете шишиња вино се очекува да биде поставена од 330000 до …

Две шишиња вино од 17 век пронајдени на дното на Балтичкото море Прочитај повеќе