По 7000 години, виното е повторно на пиедесталот во Кина

Рапидниот раст на кинеската економија влијаеше за зголемување на животниот стандард, но и на навиките на вредните кинези, кои се повеќе ги примаат европските манири. Меѓу нив секако е и …

По 7000 години, виното е повторно на пиедесталот во Кина Прочитај повеќе