Во Калифорнија, вино се пие и во берберница

Ако во рестораните, кафетериите, хотелите, плажите, па веќе и на спортските натпревари… конзумирањето вино е сосема очекувана и нормална појава, сигурни сме дека би Ви било и повеќе од чудно …

Во Калифорнија, вино се пие и во берберница Прочитај повеќе