Угостителите во Македонија незаинтересирани да ангажираат сомелиери

Стопанската комора за туризам увидела дека во нашиот хотелско-угостителски сектор недостигаат сомелиери за сирење и вино, поради што, изминативе две години, во партнерство со Португалија, Шпанија и Бугарија, организирала соодветни …

Угостителите во Македонија незаинтересирани да ангажираат сомелиери Прочитај повеќе