„Француски парадокс“ или зошто треба да пиете црвено вино

Постои ли поголемо уживање од долг и вкусен ручек со оние кои што ги сакате и бројни здравици со чаша црвено вино полна со сладок мирис, силен вкус и убава …

„Француски парадокс“ или зошто треба да пиете црвено вино Прочитај повеќе