„Црвена Јабука“ и донесе нови следбеници на „Стобилозофијата“

Среќен народ, фантастична музика и здравици со врвни вина е филозофијата на Стоби наречена „Стобилософи“ која од синоќа има нови следбеници. Ова е накратко заклучокот од жешкото неделно попладне под …

„Црвена Јабука“ и донесе нови следбеници на „Стобилозофијата“ Прочитај повеќе