Врвните македонски вина презентирани во Чикаго и Њујорк

Здружението „Вина од Македонија“, во соработка со Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, продолжува со промоција на македонското вино во светот. Минатата недела беа одржани промоции во Чикаго и Њујорк, …

Врвните македонски вина презентирани во Чикаго и Њујорк Прочитај повеќе