Во Скопје по трети пат ќе се пие „Вино на штикли“

Среда, 3-ти јули од 20 часот па се до 1 часот по полноќ, винскиот бар и ресторан „Форца“ ќе биде главното место на забавата во главниот град. „Вино на штикли“ …

Во Скопје по трети пат ќе се пие „Вино на штикли“ Прочитај повеќе