„Тиквеш“ го има најдоброто вино на регионалниот вински натпревар во Софија

Врвното црвено вино „Cabernet & Merlot Oak Edition 2017” на винарската визба „Тиквеш“ ja доби специјалната награда „Најдобро на натпреварот“ (Best of Show) на најголемиот регонален вински натпревар „Balkans International …

„Тиквеш“ го има најдоброто вино на регионалниот вински натпревар во Софија Прочитај повеќе