Секој ден Добре Дојдовте, во нашиот Вински супермаркет!

Не губете време и не скитајте помеѓу полиците во продавница Пролетта е сезона на одмори, скара на отворено и бројни состаноци на пријатели и семејство, и следствено на тоа, побарувачката …

Секој ден Добре Дојдовте, во нашиот Вински супермаркет! Прочитај повеќе