Средни црвени вина со силни текстури

Сместени во средина на скалата од светло до целосно, црвено вино со средно тело се многу благодарни кога станува збор за спарување со храна. Типични примери на овој стил вклучуваат сендвичи …

Средни црвени вина со силни текстури Прочитај повеќе

13. ПЛАНТАЖА, ВРАНАЦ 2015 година.

Цена 31.98 Куни – 260 Денари Оцена за квалитет: 82/100 Од оваа винарија, полно тело, зрели танини, кадифена текстура и цврсти киселини. Иако Црногорските вина се барани на хрватскиот пазар, …

13. ПЛАНТАЖА, ВРАНАЦ 2015 година. Прочитај повеќе