5. ВИНА САН ХУАН, ЛА МАНЧА 2016 година.

Цена 29,90 Куни – 250 Денари Оцена за квалитет: 85/100 На merlot, syrah и tempranilla. Многу убаво вино со висока концентрација и во исто време живо со допир на елеганција. Аромата мириса …

5. ВИНА САН ХУАН, ЛА МАНЧА 2016 година. Прочитај повеќе