Добредојдовте во Хрватска

Просечниот вкупен квалитет на црвените вина под просечната цена е прилично разочарувачки, бидејќи едвај 16 вредни препораки пронајдени меѓу сто вина. Полиците на супермаркетот, за жал, се преплавени со црвени вина …

Добредојдовте во Хрватска Прочитај повеќе