Најдобрите немирници за почеток на денот

Здравиот појадок мора да содржи протеини, овошје, житарки или зеленчук. Ако редовно појадувате, помала е веројатноста дека ќе се здебелите. Плус ќе ја поправите меморијата, ќе го намалите ризикот од …

Најдобрите немирници за почеток на денот Прочитај повеќе

3. СКАРАМУКА, ПЛАВАЦ 2018 година.

Цена 34,99 Куни – 290 Денари Оцена за квалитет: 85/100 Пријатен пливач за секојдневни прилики. Некои овошја со сини очи, некои кожа, некои чадливи зачини. Сè на сè, доста слоевит за класата …

3. СКАРАМУКА, ПЛАВАЦ 2018 година. Прочитај повеќе