Црвени вина со полно тело со богат вкус

Црвените вина со полно тело обично содржат повеќе танини, повисок алкохол и ароми на темно овошје како црна рибизла, капина, боровинка. Бидејќи се карактеризираат со голема количина на пигменти, тие имаат …

Црвени вина со полно тело со богат вкус Прочитај повеќе

12. БАДЕЛ 1862, КУВЕ БЕНКОВАЦ 2017 година.

Цена 39,99 Куни – 330 Денари Оцена за квалитет: 82/100 Дискретна арома што наизменично е помеѓу билни и малку зелени плодови, со позадина на суви лисја. Добар баланс во устата, помеѓу …

12. БАДЕЛ 1862, КУВЕ БЕНКОВАЦ 2017 година. Прочитај повеќе