2. ФЕРАВИНО, КАБЕРНЕТ САУВИГОН 2018 година.

Цена 27,99 Куни – 230 Денари Оцена за квалитет: 86/100 Непобедлива вредност за парите кога станува збор за црвените вина. Истура младост, сочни и живописни уста, испреплетуваат билни и свежи боровинки …

2. ФЕРАВИНО, КАБЕРНЕТ САУВИГОН 2018 година. Прочитај повеќе