Неделна Препорака за Неделен Ручек

Наш избор, за најдобра Пицерија во град Кавадарци и регионот! Пицерија Италиjа! Ние ви ја препорачуваме, со срце полно сигурност и задоволност, како место кое ја нуди. Најдобрата пица во …

Неделна Препорака за Неделен Ручек Прочитај повеќе

7. ФЕРАВИНО, ФРАНКОВКА ДИКА 2017 година.

Цена 39,99 Куни – 320 Денари Оцена за квалитет: 84/100 Убава тиква со многу црни и црвени бобинки на носот. Во устата е жива, со доза на растителни белешки на ретро-фокусот. Патка …

7. ФЕРАВИНО, ФРАНКОВКА ДИКА 2017 година. Прочитај повеќе