Несекојдневна дегустација на вината на „Вино Жупа“ и „Повардарие“

Виното се смета за најстар производ на човештвото. „Во виното е вистината“, “убавото вино не се гледа од етикетата“, „старото вино и старите пријатели се поскапи од се“, „Девојката се …

Несекојдневна дегустација на вината на „Вино Жупа“ и „Повардарие“ Прочитај повеќе