„Михајлово“, најубавата детска приказна и ова лето

Додека светот беше концентриран на европското првенство во Франција на натпреварот Франција – Португалија, децата од Кавадарци и Велес кој годишниот одмор го минуваат во прегратките на детското одморалиште „Михајлово“ …

„Михајлово“, најубавата детска приказна и ова лето Прочитај повеќе

Винарија во Славонија ќе ја имитира околината

Архитектонското студио „Два Архитекти“ изработи проект за винарија за познатите винари во срцето на Славонија. Водечката идеја на овој проект била да се испочитува средината максимално, но и преку процес …

Винарија во Славонија ќе ја имитира околината Прочитај повеќе