Кавадарци трага по новиот вински крал и кралица

Официјалната потрага по новиот вински крал и кралица на град Кавадарци, кои ќе ги завземат почесните места на Кристијан Ивановски и Елена Радулова започна. Традиционално, и годинава, општина Кавадарци го …

Кавадарци трага по новиот вински крал и кралица Прочитај повеќе