Убавините на Македонија раскажани низ вината на „Езимит“

Со оглед на фактот што вината под брендот „Езимит“ се извезуваат ширум светот, на профилите на „Езимит“ покрај описот на вината и советите за љубителите на вина, се постираат оригинални …

Убавините на Македонија раскажани низ вината на „Езимит“ Прочитај повеќе

Ексклузивна вечер со вината на „Тиквеш“ и музиката на Четкар

Во петок, 5 август, крај базенската тераса на хотел „Филип“ во Охрид ќе се одржи еден несекојдневен концертен настан. Имено, љубителите на виното и џезот ќе можат да уживаат во …

Ексклузивна вечер со вината на „Тиквеш“ и музиката на Четкар Прочитај повеќе