Специјалитет на денот: Дропче во бело вино

Дропчето е одлично јадење и многумина од нас уживаат во неговиот вкус. Ви препорачуваме да го направите со сос од бело вино и да уживате во пофалбите за одличниот ручек. …

Специјалитет на денот: Дропче во бело вино Прочитај повеќе