Тијана Митрева главен адут на Македонија на ЕП во Романија

По Цеце Димова, Цветанка Крстевска и Никола Кицев, 16 годишната Тијана Митрева е четвртата кавадарчанка која ова лето ќе го облече дресот на македонската кошаркарска репрезентација. По 20 дена подготовки …

Тијана Митрева главен адут на Македонија на ЕП во Романија Прочитај повеќе