Винскиот советник на кралицата Елизабета го препорачува „Вранец“ на „Стоби“

Винскиот советник на кралицата Елизабета го препорачува „Вранец“ на македонската винарија „Стоби“ Џенсис Робинсон на нејзината веб-страница посочува дека црвеното вино од бербата од 2011 година е идеален избор за …

Винскиот советник на кралицата Елизабета го препорачува „Вранец“ на „Стоби“ Прочитај повеќе