Половина килограм грозје продаденo за 11.000 долари

Кошничка со грозје Руби Роман во јапонскиоит град Каназава е продадена за 1,1 милион јени, односно за околу 11.000 долари. Кошничката содржела 30 зрна грозје од кои секое тежело 20 …

Половина килограм грозје продаденo за 11.000 долари Прочитај повеќе