Кои се најдобрите пет вински хотели во Европа?

Зарем има поубаво чувство од сознанието дека од хотелската соба ве очекува поглед на пространите плантажи со лозје по кои можете да шетате со велосипед, во текот на денот можете …

Кои се најдобрите пет вински хотели во Европа? Прочитај повеќе

Зошто виното треба да го чувате во хоризонтала?

Купивте повеќе шишиња од вашето омилено вино и ги складиравте вертикално? Не се чудете ако по неколку недели откриете дека повеќе не е како што треба. Постои причина за тоа: …

Зошто виното треба да го чувате во хоризонтала? Прочитај повеќе