Интересни факти кои не сте ги знаеле за виното

– Виното има калории еднакво колку и сокот од грозје – Со стареењето, изворната боја на црвените вина станува посветла, а на белото потемна – Кај квалитетно вино, потребни се …

Интересни факти кои не сте ги знаеле за виното Прочитај повеќе