„Тиквеш“ прераснува во светски бренд

Директорот на винарницата „Тиквеш“, Игор Илиевски, вели дека компанијата инвестира во технологија, опрема и луѓе. Моментно врвните вина на „Тиквеш“ се продаваат во 30 држави, што зафаќа околу 60 отсто …

„Тиквеш“ прераснува во светски бренд Прочитај повеќе