Винска лектира „Се што треба да знаете за виното“

Виното е сложен и до детал нијансиран и префинет пијалак. Начинот на неговото производство, комбинациите од различните сорти грозје, богатството од мириси и вкусови кои се развиваат во чашата, комплексноста …

Винска лектира „Се што треба да знаете за виното“ Прочитај повеќе