Три медали за вината на „Тиквеш“ на China Wine & Spirits 2016

За првпат, три врвни вина на „Тиквеш“ освоија медали на најголемиот и од страна на купувачите најценет вински натпревар на Азискиот континет, што се одржува во Хонгконг, Кина. На годинешниот …

Три медали за вината на „Тиквеш“ на China Wine & Spirits 2016 Прочитај повеќе