Вино, пијалок на боговите, но и на луѓето

Има малку нешта на овој свет кои со годините стануваат се подобри и поубави. Една од нив е виното, кое има моќ да го возвиши човекот, да му подари ведрина …

Вино, пијалок на боговите, но и на луѓето Прочитај повеќе