За македонската независност се наздравило со виното „Повардарски бисер“

Дваесет и пет годишнината од независноста на Македонија беше повод голем број луѓе да ги евоцираат спомените од 1991 година, и да ја раскажат својата сторија. За нас доста интересна …

За македонската независност се наздравило со виното „Повардарски бисер“ Прочитај повеќе