„Александрија“ на „Тиквеш“ во модерен стил

„Тиквеш“ го објави најновото модернизирање на своето продуктно портфолио. Имено, направено е модернизирање и одвојување на популарниот вински бренд „Александрија“ во посебна линија, која покрај добро познатите црвена и бела …

„Александрија“ на „Тиквеш“ во модерен стил Прочитај повеќе

Во тек е годинашното издание на „Виноскоп 2016“

На плоштадот „Мајка Тереза“, на платото пред Македонска опера и балет, во тек е јубилејниот, десетти по ред фестивал на виното „Вино Скоп 2016“. Сите посетители на традиционалниот фестивал до …

Во тек е годинашното издание на „Виноскоп 2016“ Прочитај повеќе