Шише вино продадено за 15500 долари

Околу 2000 шишиња бургундец од визбите на француската винарија Бушар татко и син, меѓу кои и вино од берба во 1846 година продадени се на аукција организирана денеска во Хонг …

Шише вино продадено за 15500 долари Прочитај повеќе