Засилени контроли кај откупувачите на грозје

Државниот инспекторат за земјоделство во наредниот период ќе врши засилени постојани контроли кај сите регистрирани откупувачи на грозје, најави директорот на Инспекторатот Цветан Трипуновски по вчерашните разговори со откупувачите и …

Засилени контроли кај откупувачите на грозје Прочитај повеќе