Честит 7ми Септември Кавадарци

Во мојот град, ништо не се почитува повеќе од виновата лоза и грозјето, што низ векови го инспирира уметникот и неговиот креативен ум. Во мојот град, лозарот е коренот на …

Честит 7ми Септември Кавадарци Прочитај повеќе