Вино Скоп 2016 на нова локација

Вино Скоп 2016 започнува во среда, 28 септември во центарот на град Скопје, но со нова локација. Поради технички причини, фестивалот е поместен на платото пред Македонска Опера и Балет, …

Вино Скоп 2016 на нова локација Прочитај повеќе