Малешевското буре е мевлем за ракија и за вино

Во познатото малешевско село Русиново, покрај Берово, веќе со децении, од татко на син, се пренесува тајната за правење квалитетно дрвено буре за чување ракија и вино Ако во виното …

Малешевското буре е мевлем за ракија и за вино Прочитај повеќе