„Вранецот“ на „Сковин“ прогласен за лауреат на Тиквешкиот гроздобер

Виното од сортата „Вранец“ на винаријата „Сковин“ е прогласено за лауреат на годинашното издание на стопанско-туристичката манифестација „Тиквешки гроздобер“. Ова е највисокото признание годинава кое го додели Комисијата за оценка …

„Вранецот“ на „Сковин“ прогласен за лауреат на Тиквешкиот гроздобер Прочитај повеќе