Ивана Малкиќ и Александар Маринковиќ се новиот вински крал и кралица

Ивана Малкиќ и Александар Маринковиќ се новиот вински крал и кралица кои вечерва ќе го предводат винскиот карневал. Во нивната приружба вечер ќе бидат и првата и втората придружничка на …

Ивана Малкиќ и Александар Маринковиќ се новиот вински крал и кралица Прочитај повеќе