Интервју со Душко Стефанов: Ден по седум месеци

Тој за културата го „турка“ Сизифовиот камен. Ентузијазмот му е верна сенка, а Кавадарци вечна љубов. Радио емисијата „Досие“ е негов животен сопатник, а www.vinotika.mk нова страст. Го живее својот …

Интервју со Душко Стефанов: Ден по седум месеци Прочитај повеќе