Може ли да останеме без вино. чоколадо и кафе?

На оваа листа се најде медот, јаворовиот сируп, кикиритките, пивото… Земјоделците укажуваат дека треба да се преземат конкретни мерки тоа да се спречи, оти светот не може без овие видови …

Може ли да останеме без вино. чоколадо и кафе? Прочитај повеќе