Како изгледа најстарото неотворено вино?

Обично за вината знае да се каже „Колку постаро виното, толку подобро“, но сепак мора да се внимава да не се претера со староста. Археолозите не знаат кога луѓето за …

Како изгледа најстарото неотворено вино? Прочитај повеќе