Стефанов и Панов посакаа безброј здравици за убави моменти со тиквешко вино

Една од традициите кои потсетуваат дека новата година ни е на прагот, секако се редовните интервјуа на Денот без политика на градскиот боем, Душко Стефанов со градоначалникот на општина Кавадарци, …

Стефанов и Панов посакаа безброј здравици за убави моменти со тиквешко вино Прочитај повеќе