Обезбеден пласманот на квалитетните сорти вино во над 30 земји

Kвалитетните сорти на вино го обезбедија својот пласман во над 30 земји во светот, но главно на пазарите во земјите од ЕУ, велат во Стопанската комора на Македонија. Последниве години …

Обезбеден пласманот на квалитетните сорти вино во над 30 земји Прочитај повеќе