Производството на флаширано вино во земјата е во подем

Изминативе пет години во подем е производството на флаширано вино. Така во 2015 година производството во споредба со 2010 година речиси двојно е зголемено и достигнало 797.081 хектолитри. Од вкупно …

Производството на флаширано вино во земјата е во подем Прочитај повеќе