„Тиквеш“ исплати 30 посто од откупеното грозје

Винарската визба „Тиквеш“ годинава откупи околу 17,5 милиони килограми грозје со вкупна вредност од 263,5 милиони денари и заклучно до 13 декември 2016 исплати околу 84 милиони денари, што е …

„Тиквеш“ исплати 30 посто од откупеното грозје Прочитај повеќе