Почна исплатата за откупеното грозје

Лозарите почнаа да ги добиваат парите за откупеното грозје. Исплатата почна иако крајниот рок до кога винарите треба да ја исплатат првата рата за откупеното грозје во изминатата сезона е …

Почна исплатата за откупеното грозје Прочитај повеќе