Марко Стојаковиќ: Мојата приказна во „Тиквеш“ сеуште не е завршена

Главниот енолог на винаријата „Тиквеш“, Марко Стојаковиќ е еден од најзаслужните за успехот на винаријата во последната деценија. Марко Стојаковиќ е роден во Панчево, Република Србија во 1983 година, а …

Марко Стојаковиќ: Мојата приказна во „Тиквеш“ сеуште не е завршена Прочитај повеќе